Levonline Webbhotell

levonline webbhotellWebbhotell och domänadress behövs på Internet

DistansData samarbetar med webbhotellet Levonline och kan hjälpa dig med att registrera ett webbhotell och ett domännamn när du anlitar oss för att skapa en e-butik eller en hemsida. Domänen registreras alltid i ditt namn.

Webbhotellsabonnemang

Genom att teckna ett webbhotellsabonnemang hos Levonline via oss får du en egen adress på Internet enligt ”www.vadsomhelst.se”. Om du inte har någon domän så hjälper vi dig att registrera en sådan. Du kan också flytta en befintlig domän till Levonline.

DistansData rekommenderar

Abonnemanget vi kan rekommendera åt din e-butik eller din hemsida är den som heter Economy Class och den innehåller allt som behövs inklusive en MySQL databas till ett vettigt pris.

Jämförelsetabell Levonline webbhotell

Om man ska ha en webshop eller en hemsida så räcker det med Economy Class för 90 kr plus moms per månad.
Priserna är med 10% rabatt som du får som kund till DistansData, du slipper även en startavgift på 295 kr.

Beställ webbhotell >>

Priserna är med 10% rabatt som du får som kund till DistansData, du slipper även en startavgift på 295 kr.

 Economy ClassBusiness ClassFirst ClassRoyal Class
FTPokokokok
Adm. via SSHokokokok
Aktiva Spam- & Virusskyddokokokok
Antal domäner20 st50 st100 st200 st
Antal MySQL databaser1 st5 st10 st20 st
ASP (active server pages)okokokok
Brevlådor (POP/IMAP)50 st75 st100 st200 st
Daglig backupokokokok
Antal domäner20 st50 st100 st200 st
Diskutrymme20 gb50 gb100 gb200 gb
Egna error-sidorokokokok
Extra trafik30 kr/gb30 kr/gb30 kr/gb20 kr/gb
Flytt av befintlig domän0 kr0 kr0 kr0 kr
Grafisk statistikokokokok
Kontrollpanelokokokok
Lösenordskyddade sidorokokokok
Mod Rewriteokokokok
Perl, Python, bashokokokok
PHPokokokok
Schemalägga cronjobokokokok
SSI (Server Side Includes)okokokok
SSL med möjlighet till eget cert.okokokok
Support via telefon och e-postokokokok
Trafik20 gb/mån100 gb/mån200 gb/mån400 gb/mån
Webb-adm. av e-postadresserokokokok
Webbmailokokokok
Wildcard DNS / fria subdomänerokokokok
Äkta SSL cert (signerat av Thawte)okokok1 200 kr/år + moms
Pris per månad90kr + moms /mån150kr + moms /mån225kr + moms /mån450kr + moms /mån
Startavgift0 kr0 kr0 kr0 kr

Levonline Webbhotell

Vi erbjuder skalbara, hanterade paket för hosting av ert företags hemsida och e-post. Våra kunder åtnjuter marknadens bästa upptid och en personlig, engagerad supportorganisation som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa till utöver det vanliga. Via vår lättarbetade kontrollpanel kan ni hantera hela ert engagemang direkt, alternativt givetvis kontakta oss via e-post eller telefon så hjälper vi till. I grunden ingår utrymme för hemsidor och e-post som går att skala upp (och ner) efter behov. Om er behovsbild förändras utöver vad som passar in i något av våra paket kan vi givetvis även hjälpa till med en för er helt anpassad lösning.

Du kan fritt kombinera delar ur vårt produkt- och tjänsteutbud och enkelt skapa en mycket specifik, högredundant och skalbar IT-miljö som kan anpassas helt efter dina behov. Vi hjälper dig att hitta den lösning du behöver idag och tar fram en tydlig plan för hur den i framtiden kan skalas upp i takt med din affär. Självklart är allt vi levererar högredundant och funktionsanpassat för ditt scenario och du har alltid tillgång till professionell hjälp via våra support- och konsultorganisationer. Vi hjälper dig att förverkliga din affärsidé!

Driftsäkerhet

Vi har en lång erfarenhet av att drifta komplicerade tekniska lösningar. Vår nuvarande miljö med lastbalanserade och klustrade tjänster i helt virtualiserade högkvalitetsmiljöer i moderna serverhallar ger oss möjlighet att leverera en riktigt hög driftsäkerhet.

Kundbemötande

Vi tycker det är viktigt att kunder bemöts och problem avhjälps på bästa möjliga sätt. Vår support har hög teknisk kompetens, vilket gör att vi snabbt kan svara på Dina frågor samt ge dig den hjälp du behöver vare sig det gäller abonnemangsfrågor eller avancerad teknik.

Flexibilitet

Vi erbjuder allt ifrån mindre webbhotellspaket till stora komplexa driftslösningar. Vi har kompetensen som krävs för att du ska kunna växa smidigt hos oss, och du får många stordriftsfördelar även som liten kund.

Läs mer om Levonline webbhotell >>