WordPress hemsida

DistansData erbjuder professionella hemsidor och webbdesign till ett lågt pris skapad med programvaran WordPress. Nu får du en WordPress hemsida för endast 3 500 kr plus moms!

Det du får är den grafiska profilen anpassad åt dig. Du får även hjälp med att lägga in 1 huvudsida + 4 undersidor med bilder och texter, dom sidorna sökmotoroptimeras även åt dig. Sen kan du själv ändra på sidorna och lägga till nya om du vill via administrationsgränssnittet.

Fri support ingår! Vilket gör att du alltid har någon att kontakta om något blir fel så det känns tryggt att du inte blir lämnad ensam efter att du har fått hemsidan upplagd och klar.

Responsive WordPress hemsida

wordpress hemsida

DistansData webbyrå erbjuder professionella hemsidor och webbdesign till ett lågt pris på 3 500 kr exkl.moms vilket är en engångsavgift. Sen inga månadsavgifter.

Hemsidan är så kallad responsive design så att den anpassar sig utefter vad besökaren på hemsidan använder för enhet. Den är lättanvänd och lättläst i alla enheter som mobil, dator, surfplatta. I Augusti 2018 så använde besökarna i Sverige Mobilen 49.19%, Dator 42.69% och Surfplatta 8.11%

Över 60 miljoner personer har valt WordPress som motor för deras hemsida så det är ingen tvekan om att det är ett bra val även för dig!

Det du får är en unik design anpassad för dig med 1 huvudsida + 5 undersidor som vi lägger in åt dig, du kan sen ändra innehållet i sidorna själv och lägga till nya sidor enkelt när du vill. Du ger oss texter och bilder och vi komponerar ihop det till en professionell layout i nära samarbete med dig. Vi är inte nöjd förrän du är det, inga dolda avgifter tillkommer om du själva inte kommer med stora ändringar som inte ingick i överenskommelsen.  

Arbetssätt

Vi lägger alltid upp en arbetskopia av hemsidan på vår server så att du under hela arbetets gång kan se utvecklingen och kan därmed alltid komma med förslag på ändringar under tiden vi jobbar med din hemsida.

Uppdateringar

Du kan även anlita DistansData för uppdateringar av din befintliga hemsida och enklare arbeten till mycket konkurrenskraftiga priser så tveka inte att ta kontakt.

Beställ en WordPress hemsida >>

Vad är WordPress

WordPress är ett innehållshanteringssystem (CMS) skrivet i PHP och som använder databasen MySQL för datalagringen. Det distribueras under en GNU General public-licens (GPL) och kan laddas ner och användas kostnadsfritt. Det är ett av de populäraste publiceringssystemen på marknaden och finns på tusentals webbplatser.

WordPress har under åren utvecklats från ett bloggsystem till att även kunna hantera hela webbplatser likt ett mer avancerat CMS-system. Eftersom innehållet på alla sidor blir tillgängligt via en inloggningssida behöver man inte någon FTP-klient för att kunna redigera och uppdatera sina sidor på webbplatsen.

WordPress går även att anpassa fritt med hjälp av olika tillägg (plugins) och teman. I augusti 2018 fanns över 56 000 tillägg.

Programvaran WordPress är så kallad Öppen Källkod vilket gör den gratis och fri att använda utan att betala för licens för den, men den kan vara svår för många att installera och anpassa åt sig så därför lönar det att anlita en konsult som DistansData för arbetet och sen själv kunna ändra texter och bilder när det behövs.

WordPress är programvara som är utformad för alla och betonar åtkomlighet, prestanda, säkerhet och enkel användning. Vi anser att riktigt bra programvara bör kräva minimal konfiguration, så att du fritt kan koncentrera dig på att dela med dig av din berättelse, din produkt eller dina tjänster. Den grundläggande programvaran WordPress är enkel och förutsägbar så att du enkelt kan komma igång. Dessutom erbjuder den kraftfulla funktioner för tillväxt och framgång.

Vi tror på att demokratisera publiceringsprocessen och de friheter som öppen källkod innebär. Det finns en stor grupp människor som samarbetar kring och bidrar till detta projekt. WordPress-communityn är välkomnande och inkluderande. Läs mer om wordpress hemsidor på den svenska hemsidan för programvaran.