WordPress hemsida

Skaffa din WordPress hemsida idag hos DistansData till ett lågt pris på endast 3 500 kr exkl. moms! Vi erbjuder professionell webbdesign och skapar en hemsida med den grafiska profilen anpassad efter dina önskemål. Vi hjälper dig också med att lägga in 1 huvudsida och 4 undersidor som vi sökmotoroptimerar åt dig för att maximera din synlighet online.

Vår WordPress hemsida ger dig frihet att själv ändra och lägga till nya sidor med hjälp av ett enkelt administrationsgränssnitt. Dessutom ingår fri support, så du kan alltid känna dig trygg och ha någon att kontakta om något skulle gå fel. Kontakta oss idag för att komma igång med din nya professionella hemsida!

Responsive WordPress hemsida

wordpress hemsida

DistansData webbyrå erbjuder professionell webbdesign och utveckling av responsiva WordPress-hemsidor till ett överkomligt pris på endast 3 500 kr exkl. moms. Vår engångsavgift innebär att du inte behöver betala några månatliga avgifter.

Vår hemsida är utformad med en responsiv design som anpassar sig automatiskt efter besökarens enhet, såsom mobil, surfplatta eller dator.

WordPress är en mycket populär plattform med över 60 miljoner användare världen över. Det är därför ett utmärkt val för dig som vill ha en professionell hemsida.

Vi skräddarsyr en unik design för dig med en huvudsida och fyra undersidor. Du kan enkelt redigera innehållet själv och lägga till nya sidor när du vill. Vi arbetar nära med dig för att få fram den bästa layouten. Vi strävar alltid efter att tillfredsställa våra kunder och inga dolda avgifter tillkommer om du inte ber om stora ändringar som inte ingår i överenskommelsen.

Arbetssätt för hemsidesutveckling

Vi skapar en arbetskopia av din hemsida på vår server och ger dig tillgång till den under hela utvecklingsprocessen. På så sätt kan du följa arbetets framsteg och komma med förslag på ändringar löpande. Vi anpassar oss efter dina behov och säkerställer att din hemsida blir så bra som möjligt.

Uppdateringstjänster för din hemsida från DistansData till förmånliga priser

DistansData erbjuder prisvärda uppdateringstjänster för din befintliga hemsida. Vi utför enkla arbeten till konkurrenskraftiga priser och är redo att hjälpa dig att förbättra din webbplats. Tveka inte att kontakta oss idag för att dra nytta av våra tjänster.

Beställ en WordPress hemsida >>

WordPress - en öppen källkod-plattform för webbpublicering

WordPress är ett gratis innehållshanteringssystem som skrivits i PHP och använder MySQL för datalagring. Med en GNU General Public License kan WordPress laddas ner och användas utan kostnad. Det är ett av de mest använda publiceringssystemen och används på tusentals webbplatser runt om i världen.

Från att ha varit ett enkelt bloggsystem har WordPress utvecklats till en plattform som kan användas för att hantera hela webbplatser. Allt innehåll kan redigeras via en inloggningssida, vilket eliminerar behovet av en FTP-klient. Dessutom går WordPress att anpassa med hjälp av tillägg och teman. För närvarande finns det över 56 000 tillägg att välja mellan.

Även om programvaran är öppen källkod, vilket innebär att den är fri att använda, kan den vara svår att installera och anpassa för vissa användare. En konsult som DistansData kan hjälpa till med arbetet och göra det enklare för användare att ändra texter och bilder efter behov.

WordPress är utformat för att vara lätt att använda och säker. Det erbjuder också enkla konfigurationsalternativ, vilket gör det lätt för användare att fokusera på sin berättelse, produkt eller tjänst. WordPress grundläggande programvara är enkel och förutsägbar så att användare enkelt kan komma igång. Plattformen erbjuder också kraftfulla funktioner för tillväxt och framgång.

WordPress-communityn är välkomnande och inkluderande, och projektet drivs av ett stort antal människor som samarbetar och bidrar till dess utveckling. För mer information om WordPress och dess användning, besök den svenska hemsidan för programvaran.