Referenser på webbhoppar och hemsidor

Här nedan kan ni se ett urval av våra referenser.

zoosaker

Webbplats för annonser

zoosaker.se behövde en hemsida med ett program för annonser.

Sidan byggdes med öppen källkod program och har därmed inga licenskostnader.

Sidan innehåller annonsering för djur och tillbehör.

Besök zoosaker.se >>

m925-se

Mobile first responsive design webshop + webbdesign

Webshop med funktion för kunder att kunna skriva egen text till beställningarna av silversmycken.

M925 Design är din livsstilsbutik. Designen på ditt smycke kan du själv påverka genom olika val och tillval. Inredningsprodukterna är utvalda favoriter från skånska Västanvinden och ätbart guld & silver i fina presentförpackningar från Gold Gourmet.

Besök M925.se >>

jultema 2020

Jultema skapad till DistansData

Nu är det snart Jul igen så ett jul tema är skapad till DistansDatas hemsida!

Det är alltid skoj att ändra designen på ens egen hemsida också under högtider. 

Det här jultemat är tillgängligt även för kunderna med WordPress/WooCommerce för 750 kr plus moms.

darells

Hemsida WordPress

Darells Byggnadsplåtslageri AB är ett byggnadsplåtslageri i Göteborg med inriktning på all slags arbeten inom byggnadsplåtslageri behövde en ny hemsida och för att komma upp på sökresultaten på Google, på vissa av sökorden finns nu hemsidan på sidan 1 på sökningar.

Vi åtar oss alla arbeten inom byggnadsplåtslageri och har stor erfarenhet.

Darells Byggnadsplåtslageri startade i Stockholm 1993 av Urban Darell, 1997 flyttades verksamheten till Göteborg och drivs fortfarande av Urban Darell tillsammans med sin son Christoffer med anställda.

Darells Byggnadsplåtslageri AB är byggnadsplåtslagare i Göteborg. Vi strävar efter att hålla hög kvalitet och ett miljöriktigt byggande i vår verksamhet.

Kontor och verkstad är beläget på Tagenevägen 62 på Hisingen i Göteborg.

Vi har en stor och modern utrustad verkstad med maskiner för dom flesta arbeten. Vi är medlemmar i Entreprenörföretagen.

Besök hemsidan >>

rormokarenab

Hemsida

Rörmokarn AB som är Rörmokare i Solna behövde en ny hemsida och valet blev DistansData som fick äran att skapa den.

Rörmokarn AB utför servicearbeten och akuta åtgärder på jourtid samt ombyggnader, rotarbeten och nyinstallationer på dagtid i Storstockholm.
Vi har även en väl utbyggd fastighetsjour när det gäller allt som kräver en akut åtgärd i fastigheten.
Dygnet runt VVS i Solna, Sundbyberg och StorStockholm.

Besök hemsidan >>

distansdata woo3

WooCommerce Webshop Demo 3

En ny demoshop skapad, en lite mer traditionell design som ni kan få som kund, pris 3 900 kr exkl.moms
 
 
oria

Hemsida och webshop

Oria.se behövde uppdatera sin hemsida och webshop och valet föll på DistansData och WordPress/WooCommerce.

Oria vill leva tanken om alla människors lika värde och att vi inte kan leva på bekostnad av människor och naturen. Vi kan bidra till en hållbar värld genom hur vi lever våra liv och gör våra affärer.
Oria gör hållbara affärer genom att handla från hållbara odlingar, skapa värde för alla i produktionskedjan och genom att vi använder återvunna och återanvända textilier.

Vi levererar kassar i bomull och jute till livsmedelskedjor och profilprodukter till företag. Vi erbjuder dessutom mjuka sköna ekologiska kläder som finns att köpa i vår webbshop.

Besök hemsidan och webbshoppen >>

retroholics-se

WooCommerce Webshop

Retroholics behövde en ny webshop och valet föll på DistansData och WooCommerce.

retroholics.se säljer alla möjliga sorters hushållsapparater, möbler, inredning, skivspelare och stereo i underbar retrostil. Shoppen för den som gillar 50-talsstilen eller retrostilen från förr.

Besök webbshoppen

gym50 wordpress

WordPress hemsida

GYM50.se behövde en WordPress hemsida.

Styrketräning är även för dom som har fyllt 50.

Det är aldrig för sent att plocka upp en gymvana. Du är aldrig för gammal för att få din drömkropp, och du är aldrig för förbi chansen att skulptera en sixpack till sommaren.

Träningsprogram gratis till träna hemma, tips om bra kosttillskott 

Åldersrelaterad muskelförlust ”Sarkopeni” avser en minskad muskelmassa med förlust av muskelfunktion. Som en del av det naturliga åldrandet förloras muskelmassa. Muskelstyrkan avtar i en något högre takt än själva muskelmassan och minskningstakten är högre hos fysiskt inaktiva individer.

Att motverka förlust av muskelmassa och muskelstyrka genom styrketräning är ett bra sätt att hålla sig stark länge. Följ träningsbloggen.

musikdatastugan woocommerce

WooCommerce Webshop

Musikdatastugan är stolta att kunna presentera all slags musik, t.ex. många countrylåtar, såväl som Godingarna med början från 50-talet och framåt.

Nu har vi en ny modern WooCommerce Webshop.

Vi har ett stort sortiment nedladdningsbara låtar (6000 låtar i Standard Midi File Format) i Dansmusik och artisters hit-låtar i midiformat från hela Norden och därutöver från hela världen.

Vi producerar midifiler från Hambo till Bugg, Ballad till Tango, Rock ’n Roll till Lambada, Evert Taube till ABBA. Besök webbshoppen

eft norr

WordPress hemsida

EFT norr har många års erfarenhet av arbeten med fastighetsservice. Kvalitetsstark fastighetsservice med EFT norr. Vi jobbar hårt för att våra fastighetsskötare ska ge er bästa möjliga service baserat på just era behov.

När vi inleder ett samarbete utför vi alltid en noggrann genomgång av er fastighet utifrån de tjänster ni köper av oss.

För att hålla rätt kvalité på våra tjänster har vi en kvalitetssäkring där vår arbetsledare tar del av skötselteamet och kvalitetssäkrar det utförda arbetet.

En del av vara tjänster är:

Fastighetsrondering och tillsyn, Grönyteskötsel, Snöröjning, Halkbekämpning.
När våren sedan kommer sopar vi upp sanden samt fraktar bort den.

demo-woo2

WooCommerce Webshop Demo 2

Ny WooCommerce demoshop skapad så att ni kan se vad ni kan få för 3 900 kr exkl.moms
 
 
hsnet woocommerce

WooCommerce Webshop

HSNET säljer CD skivor DVD filmer Kläder mm

Hos oss hittar du rariteter till fyndpriser. Nu kan du betala via PayPal inga faktureringsavgifter.

Vi har CD skivor i olika genrer. Om du älskar pop, rock, finlandssvenskt eller annat så har vi blandat vårt sortiment med det. Så kolla in våra CD-skivor med jämna mellanrum för vi ändrar sortiment då och då.

aloeveraskonhet

Mobile first responsive design webshop

Aloe Vera Skönhet är distributör åt ett tyskt företag LR Health & Beauty.

Du kan besöka vårt showroom och testa produkterna i hudvårdssalong NY HY i Tranås, Storgatan 19.

Produkter med tysk kvalitetsstandard är uppskattade i hela världen och är renommerade tack vare sin höga kvalitet. LR Health & Beauty tillverkar sina produkter direkt i Tyskland, Ahlen.. Besök shoppen

adventskalender

Dags för en adventskalender igen

Ni som vill ha återkommande besökare så är en adventskalender ett bra sätt att få dom att återkomma för att se dagens rabatt.

Som instruktionerna säger Klicka på dagens datum, notera rabattkoden och klicka på knappen ”Ta mig dit” för att se produkten som du får rabatt på just idag!

Tanken är att man har en rabattkod per dag, för att få tag i rabattkoden och veta vilken produkt den gäller för så måste man gå till adventskalendern.

Se ett demoexempel på sidan https://www.distansdata.se/adventskalender/ se den i både dator och mobil för den är responsiv och således mobilvänlig. Jag har lagt in så att luckorna öppnas i November istället för December så att ni kan se hur den funkar.

Jag lägger in ert innehåll i luckorna. Priset för adventskalendern är 650 kr exkl.moms. Kontakta oss för mer information>>

halloween

Halloween tema

Jag skapade ett Halloweentema som mina kunder kunde få inlagt i sin shop och hemsida. Jag la in temat och tog bort den igen när det var över, kunderna behövde inte göra någonting för produkter o.s.v låg kvar som vanligt och jag la in en valfri text i bilden som är till bildspelet.

Priset för jobbet var endast 500 kr exkl.moms

odshop

Responsive design webshop + hemsida

O & D Shop behövde en ny Webshop som var mobilanpassad. odshop.se säljer 50-tals möbler i amerikansk 50-talsstil som ofta används av restauranger och caféer för deras slittålighets och tidlösa stils skull. 

Amerikanska retro möbler gillas av många. Kafé retro möbler är populära att inreda med i hem, restauranger och andra lokaler. Besök Webbshoppen

Responsive design hemsida + webshop

Nana Asiafood behövde en hemsida och en webshop. Asiatisk livsmedelsbutik med genuina & kvalitativa råvaror från Thailand och andra delar av Asien. Färska grönsaker, frukter torrvaror och såser från Thailand och Asien. Exklusiv fryst fisk, kött, räkor, bläckfisk och skaldjur.

Delikatesser och livsmedel som desserter från Asiens matkultur finns också att tillgå. Matbeställning och Thaimat. Besök hemsidan

nordfilateli

Mobile first responsive design webshop + webbdesign

Nordfilateli behövde få en ny webshop som var snabbare och mobilanpassad så nu har dom en Mobile first responsive design version.

I Nordfilatelis shop finns objekt för dig som är intresserad av filateli, såsom frimärken från när och fjärran, motivfrimärken, hembygdsfilateli, FDC, vykort och mycket annat för såväl nybörjare som avancerade samlare. Besök shoppen

Mobile first responsive design webshop + webbdesign

Zootropic är ett företag som startade på våren 2006. Mitt namn som är ägare av företaget är Eva Nilsson.

Då vi har djur själva och goda kontakter med uppfödare och leverantörer. Ville vi se till att andra kunder kunde få samma möjlighet. Vill vi kunna ha ett så brett sortiment som möjligt.

Vi har leverantörer från hela europa. Vårt mål är att kunden skall känna sig nöjd med vad den har handlat av oss. Besök webbshoppen

dekormasen

Mobile first responsive design Standard webshop

dekormasen.se Med råvaror från SSAB och Dalarnas sågverk tillverkar vi skyltar av högsta kvalitet i främst stål och trä. Materialet förädlas sedan i Borlänge. Inga onödiga transporter och mycket hög kvalitet.

Vårat motto är rejält. När vi skriver ”liten storlek” kan det vara en skylt på närmare halvmetern som väger upp emot 4kg. Besök webbshoppen 

fruparla

Mobile first responsive design webshop + webbdesign

Fru Pärla behövde uppdatera sin webshop för att få en snabbare site och enklare att handla i mobilen. Så jag har skapat en ny designad Mobile first responsive design shop.

Fru Pärla har ett stort och varierat utbud, pärlor i glas, pärlor i metall, pärlor i keramik samt mängder av smyckestillbehör. Besök webbshoppen

aromarummet

Mobile first responsive design webshop med 2 kolumner

Aromarummet webshop Här hittar du eteriska oljor, aromasmycken, smycken i silver, bijouterier, ljuslyktor, hälsosamma teer och presenter. Besök webshop

Mobile first responsive design webshop + webbdesign

Gott Grönt Te behövde uppdatera sin gamla webshop till en med Mobile first responsiv design för att hänga med in i framtiden.. Gott Grönt te erbjuder ett brett sortiment av högkvalitets te från Kina, Vietnam och Taiwan.

NYHET! Vi kan nu erbjuda Pure Natura’s alla produkter. Kraftfulla lättupptagliga kosttillskott från Island. Besök e-butiken

hobbylek

Mobile first responsive design webshop + webbdesign

hobbylek.se är endast en online webshop och ingen fysisk butik.

Vi kommer att koncentrera oss först och främst på Scalextric bilbanor med alla tillbehör. Det finns även radiostyrt och drönare att köpa hos oss. Det kommer fler varor efterhand. Besök webbshoppen

nize

Mobile first responsive design webshop + webbdesign

Nize Bike & Customparts behövde uppdatera sin webshop så jag har skapat en en ny designad Mobile first responsive design shop. Hastigheten på shoppen blev avsevärt mycket bättre jämfört med deras förra shop.

Nize är ett etablerat företag inom Mc custom – branschen och tillhandahåller tillbehör och delar till Mc custom. Vi saluför olika produkter från olika tillverkare och leverantörer. I vår shop har vi även personlig mc utrustning som matchar din glidare. Besök shoppen

idenatet

Mobile first responsive design webshop med 3 kolumner

Idénätet säljer mopeddelar först och främst till lite äldre mopeder.Så som Husqvarna, Suzuki, Honda, Sachs, Yamaha, Puch, Zundapp, Crescent, Monark, Ilo, mm.

Tar även hem Scooter och Motorcykeldelar.
Vi lägger in nya reservdelar till mopeder varje vecka.
Endast försäljning inom Sverige. Besök shoppen

kjellstryckeri

Mobile first responsive design Hemsida

Kjells Tryckeri ett av marknadens mest moderna och kompletta servicetryckeri. Tryckning, efterbehandling, stansning och hopsättning till tidningar! Pocketböcker, Hårdpärmsböcker, visitkort, brevpapper och flyers är bara några exempel på vad vi kan göra.  

Företaget startade 1989 och har sedan 2002 funnits i den anrika Dunkehallaravinen. Här startade Jönköpings industriella. Vi har hela tiden satsat på teknik, kvalitet och leveranstider. Besök hemsidan

akvarieplantor

Mobile first responsive design webshop + webbdesign

Webshop som är designad speciellt för kunden.

Akvarieplantor.se finns i Staffanstorp (Skåne). Säljer i stort sett bara djurtillbehör och akvarieväxter. Kommer mer efter hand. Det finns nu ca 1000 växter i lager och ca 120 varianter. En del egen odling är också igång.

Öppet endast efter överenskommelse. Ring innan ni kommer. Oförutsedda saker kan inträffa.  Besök webbshoppen

 
djurshopen

Mobile first responsive design webshop standard webshop

Djurshopen i Skara har tillbehör och foder till hund och katt. Vi gör alltid vårt bästa för att du ska hitta det du söker, hittar du inte vad du söker i shoppen så titta hos våra leverantör gibbon.se maila art. nr. till oss på det ni är intresserade av för att få ett pris.

Vi är nu importör av Natural Greatness hund och katt foder.  Besök shoppen

festservetter

Mobile first responsive design webshop standard webshop

Webshop med en extra funktion så att kunderna kan fylla i egen text till servetternas tryck och skicka med i beställningen.

Festservetter.se Servetter med Tryck. Vi utför varmprägling av text och motiv på servetter. Det finns olika foliefärger och klichebilder att välja från.
Personliga servetter är uppskattade på födelsedagen, examen, festen, bröllop, dop och jubileum. Besök shoppen