Köpa hemsida till företaget

Köpa hemsida

Att köpa en hemsida av oss är ett utmärkt val för att få en modern, skräddarsydd och sökmotoroptimerad webbplats. Att ha en Facebook-sida räcker inte längre för att sticka ut i mängden, och de flesta som söker efter ett företag letar på Google efter den bästa i branschen med bra priser.

Därför är det viktigt att din webbplats är attraktiv i design och layout och ser professionell ut. Det är också viktigt att den är sökmotorvänlig så att du rankar högt i sökresultaten på Google. Om du inte känner dig säker på att skapa en bra webbplats själv, är det bästa alternativet att anlita någon som kan skapa en webbplats som passar just dina behov och önskemål.

kopa hemsidan
varfor anlita distansdata

Hemsida skapad av DistansData!

Behöver du hjälp med att skapa en hemsida eller webbshop?

DistansData är en erfaren aktör inom området sedan 2004 och har genomfört över 1 000 projekt under de senaste 20 åren. Vår expertis inom WordPress borgar för hög kvalitet och nöjda kunder. Se mer på vår hemsida för mer information om hur vi kan hjälpa dig att skapa en WordPress hemsida med Woocommerce webshop. Vi genomför alla projekt på distans, vilket innebär att du kan lita på att du får det du vill ha utan att behöva vara på plats.

Kontakta oss via telefon och mail för att förverkliga din vision idag.

Att köpa hemsida till företaget, vad du får!

Köp en responsiv och sökmotoroptimerad hemsida till ditt företag för endast 3 500 kr exkl. moms i engångsavgift.

Vi använder den fria programvaran WordPress och skräddarsyr den grafiska profilen efter dina behov. Vi hjälper dig att lägga in 1 huvudsida och 4 undersidor med sökmotoroptimerad text och bilder. Du kan enkelt själv ändra och lägga till sidor via administrationsgränssnittet.

Att köpa en professionell hemsida av oss är ett bättre alternativ än att skapa en dålig hemsida själv. Dessutom ingår fri support! 

egen hemsida

Få en modern och sökmotoroptimerad webbplats designad för ditt företag med DistansData

Oavsett om du är företagare eller privatperson, är en sökmotoroptimerad och modern hemsida avgörande för att synas på nätet. Hos DistansData erbjuder vi prisvärda lösningar som hjälper dig att sticka ut från mängden.

I dagens digitala värld är en professionell och modern hemsida en viktig del av varje företags närvaro online. En skräddarsydd webbdesign kan användas som en effektiv marknadsföringsstrategi för att hjälpa ditt företag att växa och öka sin varumärkesnärvaro på internet.

Genom att välja en professionell webbdesign från DistansData kan du dra nytta av ökad synlighet online. Våra designlösningar väcker besökarnas nyfikenhet och ökar chansen att de vill läsa mer om dina tjänster. Kontakta oss idag för att få en modern och sökmotoroptimerad webbplats som passar dina behov och budget.

Responsiv hemsida

En responsiv hemsida är en webbdesign som anpassar sig efter besökarens skärmstorlek och upplösning. Detta innebär att din webbplats kommer att se lika bra ut oavsett om besökaren använder en mobiltelefon, surfplatta eller persondator. Genom att använda responsiv design förbättrar du användarupplevelsen och ökar chansen att besökaren stannar kvar på din webbplats längre. Kontakta oss för att få hjälp att göra din hemsida responsiv och användarvänlig på alla enheter.

Vad är WordPress

WordPress - Ett populärt CMS för webbpublicering WordPress är ett av de mest populära innehållshanteringssystemen (CMS) för webbpublicering. Det är skrivet i PHP och använder MySQL för datalagringen. Dessutom är det gratis att använda och distribueras under en GNU General Public License (GPL). Tack vare dess mångsidighet och användarvänliga gränssnitt är WordPress en favorit bland både amatörer och professionella utvecklare. Det finns tusentals webbplatser som använder WordPress som plattform för sin online-närvaro. Sammanfattningsvis är WordPress ett robust och pålitligt CMS som ger användare möjlighet att skapa och hantera professionella webbplatser med lätthet.

Kundreferenser

DistansData har över 20 års erfarenhet av att skapa hemsidor och e-handelslösningar. Vi har framgångsrikt levererat över 1 000 webshoppar och hemsidor sedan 2004. Besök vårt galleri för att se exempel på våra tidigare projekt och få en uppfattning om vår design och kvalitet.