Köpa hemsida till företaget

Köpa hemsida

Att köpa hemsida av oss är ett bra val för att få en modern anpassad och sökmotoroptimerad hemsida, för idag räcker det inte med att bara ha en Facebook-sida för att lyfta sig ur mängden.

Men dom flesta som anlitar ett företag söker på Google efter den bästa i branschen med bra priser. Som ett resultat av det gäller det att hemsidan både är tilltalande i design och upplägg och ser professionell ut. Därför ska hemsidan vara sökmotorvänlig så att man kommer bra till på sökningar på Google.

Alltså är det bästa du kan göra, om du inte är så säker på att skapa en bra hemsida själv, anlita någon som skapar hemsidan just åt dig så som du vill ha den.

kopa hemsidan
varfor anlita distansdata

Hemsida skapad av DistansData!

DistansData är expert på hemsidor och webbshoppar sen år 2004. Över 800 kundprojekt har färdigställts under dom här 18 åren vilket borgar för stora kunskaper. Läs mer om DistansData WordPress hemsida >>

Alla projekten är gjorda på distans vilket gör att du kan lita på att du får det du vill ha utan att vara på plats. Du får din vision utförd via telefon och mail..

Till hemsidan så kan man även enkelt koppla in Woocommerce webshop.

Att köpa hemsida till företaget, vad du får!

Du får en responsiv hemsida skapad i den fria programvaran WordPress för endast 3 500 kr exkl.moms i en engångsavgift, sedan äger du hemsidan själv. Läs mer om WordPress programvara >>
 
Den grafiska profilen anpassas åt just dig. Du får hjälp med att lägga in 1 huvudsida + 4 undersidor med texter och bilder, dessa sidor sökmotoroptimeras (SEO) även åt dig. Sedan kan du själv ändra på sidorna och lägga till nya via administrationsgränssnittet. Att köpa hemsida av någon som kan hemsidor är i längden bättre än att skapa en dålig hemsida själv.
Fri support ingår! 
egen hemsida

Hemsida + Webshop

Om du behöver ha en hemsida plus en webshop så betalar du 3 900 kr exkl. moms för hela jobbet. Du betalar alltså inte hela priset även för webbshoppen. Priset beror sen på hur många sidor som hemsidan ska ha.

Få en modern webbplats utformad för dig och ditt företag

Oavsett om du är en förtagare eller en privatperson som behöver en hemsida så måste den synas på sökmotorerna och vara modern och sticka ut från mängden. Det är där DistansData kan hjälpa dig till ett bra pris dessutom.

I den digitala världen är en hemsida ett viktigt inslag för företag, oavsett storlek och typ. Den kommer att hjälpa dig att öka din varumärkesnärvaro via Internet. En professionell webbdesign i sig kommer att användas för att uppnå olika marknadsföringsstrategier för att hjälpa ditt företag att växa. Genomtänkt skapad webbdesign är ett bra marknadsföringsverktyg.

Behovet av ökad synlighet är en av faktorerna som gör det nödvändigt att ha en hemsida med anpassad webbdesign. En professionell webbdesign väcker besökarnas nyfikenhet att läsa mer om din tjänst.

Responsiv hemsida

En Responsiv hemsida innebär webbdesign som tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmstorlek och skärmupplösning som besökaren har. Det innebär att besökare kan se samma webbplats på ett bra sätt via alla enheter så som mobiltelefon, surfplatta eller en persondator.

Vad är WordPress

WordPress är ett innehållshanteringssystem (CMS) skrivet i PHP och som använder databasen MySQL för datalagringen. Det distribueras under en GNU General public-licens (GPL) och kan laddas ner och användas kostnadsfritt. Det är ett av de populäraste publiceringssystemen på marknaden och finns på tusentals webbplatser.

Kundreferenser

DistansData har erfarenhet av hemsidor och e-handelslösningar sen år 2004, och har levererat över 800 webshoppar och hemsidor under åren. Se exempel på hemsidor skapade av DistansData för att se hur tidigare hemsidor är skapade.