WooCommerce Webshop – Professionell E-handel med DistansData

Välj WooCommerce för din nästa webbshop! WooCommerce är ett kraftfullt e-handelstillägg för WordPress, som erbjuder en mängd olika tillägg som kan anpassas efter dina specifika behov. DistansData är experter på webbshoppar och webbdesign med WooCommerce, och vi erbjuder prisvärda lösningar för alla företag.

Få din egen WooCommerce webshop för endast 3 900 kr exkl. moms! Våra professionella lösningar är anpassade efter dina specifika behov och målgrupp, och vi hjälper dig att öka din synlighet och försäljning online. Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster och priser.

Vad du får

Få en anpassad grafisk profil som passar din bransch.

Vi hjälper dig att lägga upp huvudsidan med skräddarsydda bilder från DistansData eller dina egna.

Vi optimerar förstasidan för sökmotorer och ger dig assistans med köpevillkor, kontaktinformation och betalsätt, frakt och moms.

Dessutom får du instruktioner om hur du lägger till kategorier, produkter och bilder för att maximera din sökmotoroptimering.

woocommerce webshop

Vi erbjuder fri support för att du alltid ska känna dig trygg med din nya hemsida. Oavsett om något går fel så finns vi alltid här för att hjälpa dig. Du behöver aldrig känna dig ensam efter att din hemsida har upplagts och är klar. Vi finns alltid bakom dig och erbjuder stöd och hjälp när du behöver det.

Mer om WooCommerce Webshop

WooCommerce Webshop – En Flexibel eCommerce-Lösning byggd på WordPress

WooCommerce är en öppen källkodslösning som är perfekt för att skapa en egen webbutik. Detta kostnadsfria tillägg aktiveras snabbt på din befintliga WordPress-webbplats. Med hjälp av den valfria guidade rundturen kan du sätta upp en ny butik på bara några minuter.

Funktioner inkluderar:

  • Sidor för produkt, kundvagn och betalning
  • Säkra betalningar med kreditkort och alternativ
  • Konfigurerbara fraktalternativ, inklusive fasta priser och etikettutskrift
  • Integration med Google Analytics, MailChimp och Facebook
  • Central butikspanel med viktiga mätvärden

WooCommerce är perfekt för alla som vill lansera ett företag, ta en befintlig verksamhet online eller designa webbplatser för kunder. Detta tillägg ger dig friheten att bygga en butik som är precis som du vill ha den. Hämta WooCommerce gratis idag på https://sv.wordpress.org/plugins/woocommerce/

Varför välja DistansData för din WooCommerce-butik?

DistansData är det självklara valet för dig som vill skapa en framgångsrik e-handel med hjälp av WordPress och WooCommerce, vilket är en öppen källkodsbaserad programvara. Vi erbjuder en mobilanpassad, responsiv design som fungerar perfekt på alla enheter, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Vår programvara är dessutom optimerad för sökmotorerna, vilket gör det enklare för potentiella kunder att hitta din butik online.

Ska du starta en WooCommerce-webbutik?

Anlita DistansData för att skapa en skräddarsydd webbshop som passar just dina behov. Vi erbjuder anpassad design med valfria färger och former, samt funktioner som är relevanta för din verksamhet. Låt oss hjälpa dig att komma igång med din online- närvaro!

Varför inte bygga din egen webbutik?

Att bygga din egen webbutik kan vara en utmaning, särskilt när det gäller att anpassa plattformen och lösa problem med moms, frakt och betalningar. Om du inte har erfarenhet kan det ta tid att lära sig och undvika fallgropar. Därför kan det vara en bra idé att anlita en erfaren konsult som kan hjälpa dig att nå dina mål och spara tid. Lär dig mer om programvaran online, men överväg att anlita en konsult för att göra processen smidigare.

Fri support

Det är verkligen fördelaktigt att ha fri support tillgänglig när man har frågor eller funderingar om skötseln och utvecklingen av sin webshop. Det ger en trygghet och kan hjälpa till att lösa problem eller frågor snabbt och enkelt.

Att köpa en webshop med fri support är som att ha tillgång till en expert som kan hjälpa till när det behövs, utan att behöva betala extra för den hjälpen. Det kan spara tid och pengar och hjälpa till att säkerställa att webshopen fungerar smidigt och effektivt. Behövs det göras någonting med handpåläggning så är det låga priser på jobben.

Öppen källkod

Öppen källkod, även kallat öppen programvara eller öppenkod (open source på engelska), syftar på datorprogram vars källkod är tillgänglig för alla att använda, läsa, modifiera och distribuera vidare. Friheten med öppen källkod ger full äganderätt till innehåll och data för alltid.

WooCommerce är utvecklat för att möjliggöra e-handel för butikschefer, utan behov av en webbutvecklare. Detta gör det möjligt för dem att driva sin e-handel själva.