WooCommerce Webshop

Webshop WooCommerce är ett tillägg till programmet WordPress. WooCommerce är den populäraste e-handelsplattformen på Internet, som ett resultat av att det finns en massa olika tilläggsprogram till WooCommerce och WordPress som både är gratis eller kostar pengar så kan man få webbshoppen precis så som man vill.

DistansData erbjuder professionella webbshoppar och webbdesign till ett lågt pris skapad med WooCommerce så nu får du en WooCommerce webshop för endast 3 900 kr exkl.moms !

Vad du får

Vad du får är:

 • Den grafiska profilen anpassad åt dig och din bransch.
 • Hjälp med att lägga upp huvudsidan med texter och bilder, antingen egna bilder eller anpassade bilder från DistansData
 • Förstasidan sökmotoroptimerad åt dig. 
 • Hjälp med köpvillkor och kontaktinformationssidorna.
 • Hjälp med att få till betalsätten, frakt och moms.
 • Instruktioner på hur du lägger in kategorier, produkter, bilder o.s.v och hur du sökmotoroptimerar dessa.
woocommerce webshop

Fri support ingår! Vilket gör att du alltid har någon att kontakta om något blir fel så det känns tryggt att du inte blir lämnad ensam efter att du har fått hemsidan upplagd och klar utan du har alltid någon bakom dig som du kan få hjälp av.

Mer om WooCommerce Webshop

WooCommerce är en flexibel eCommerce-lösning med öppen källkod byggd på WordPress. Oavsett om du lanserar ett företag, tar en befintlig tegelsten och murbruk online eller designar webbplatser för kunder, kan du snabbt komma igång och bygga exakt den butik du vill ha.

Aktivera det kostnadsfria WooCommerce-tillägget på en ny eller befintlig WordPress-webbplats, följ den valfria guidade rundturen och installera en ny butik på några minuter med:

 • Sidor för produkt, kundvagn och betalning
 • Säkra betalningar med kreditkort och alternativ
 • Konfigurerbara fraktalternativ, inklusive fasta priser och etikettutskrift
 • Integrera innehåll och handel på din webbplats via modulblock
 • Automatiserade skatteberäkningar
 • Integration med Google Analytics, MailChimp och Facebook
 • Central butikspanel med viktiga mätvärden med mera.

WooCommerce är gratis att ladda ner på https://sv.wordpress.org/plugins/woocommerce/

Varför välja DistansData

DistansData är det självklara valet för dig som vill starta WooCommerce med alla funktioner som krävs för att bygga en framgångsrik e-handel och nå en kundkrets och sälja 24 timmar per dygn 365 dagar per år som är baserad på Öppen Källkod programvaran WordPress och WooCommerce och är Mobile first responsive design som anpassar sig beroende på vilken enhet som besökaren eller kunden använder för att se sidan. Programmet är anpassat för sökmotorerna.

Vill du starta en WooCommerce webshop

Vill du starta en webbutik men inte riktigt vet hur du ska göra så kan du anlita DistansData till att skapa den webbshoppen just du vill ha. Du får designen anpassad för att få den precis som du vill i färg och form och dom funktioner som just du behöver.

Varför inte göra själv?

Du kan själv bygga upp programvaran men det kan vara lite knepigt att få till allt så som du vill, anpassningar av plattformen och lösningar för t.ex moms, frakt och betallösningar kan vara svåra att få till, då kan det vara bra att anlita en konsult som kan det där, och du slipper att lägga ner så mycket tid på att lära dig hur allt fungerar och slipper alla fallgropar. Det finns en viss upplärningstid på programvaran som kräver sin tid att lära sig genom Internet.

Fri support

Det känns även tryggt att ha fri support i ryggen när funderingarna och frågorna om skötseln och utbyggnaden börjar komma. Supporten finns bara ett telefonsamtal eller mail borta, därför är det:

Som att hyra en webshop men utan att betala något för supporten.

Öppen källkod

Öppen källkod, öppen programvara eller öppenkod (engelskan: open source), avser oftast datorprogram vars källkod inte är proprietär utan är tillgänglig att använda, läsa, modifiera och vidaredistribuera för den som vill. Friheten med öppen källkod innebär full äganderätt till innehåll och data för alltid

WooCommerce är skapad för att tillåta butikschefer att driva en eCommerce-plats själva, utan att någon webbutvecklare behövs.