kvinna undrar

Starta webshop – Tänk på detta
Att starta en webshop behöver inte vara krångligt eller dyrt. Med DistansData webshop betalar du 0 kr/mån, endast en låg engångskostnad för arbetet. Vi erbjuder en designad version för att särskilja dig från mängden och få en anpassad design som passar dig och det du säljer. Vi kan också lägga till extra funktioner efter behov.

Webshopslösning – Tänk på detta
En webshop måste vara användarvänlig på alla plattformar, inklusive dator och mobil. Idag använder över 50% mobilen vid surfning på Internet. Därför måste din e-handelsplattform vara mobilklar med en så kallad Mobile first responsiv design som anpassar sig efter besökarens enhet, oavsett skärmstorlek. DistansDatas e-handelslösningar är responsiva och mobilanpassade.

Betallösningar - Tänk på detta

Det är viktigt att kunna erbjuda bra betalningsalternativ i din webshop. Kort, faktura och delbetalning är populära betalningsmetoder, och förskottsbetalning och Swish är också mycket efterfrågade. DistansData kan erbjuda Klarna Checkout och Payer Checkout med kort, faktura, delbetalning och Swish till förmånliga priser.

Domännamn - Tänk på detta

Domännamnet till din webshop är viktigt för sökmotorer. Det är en bra idé att använda sökord relaterade till det du säljer för att ranka högre på sökmotorer som Google. Det är inte nödvändigt att använda ditt företagsnamn som domännamn.

Sociala medier - Tänk på detta

Det är viktigt att synas på sociala medier som Facebook och vara aktiv för att få följare. Länka till din webshop från alla sociala medier du är aktiv på och tvärtom, länka tillbaka till dina sociala medier från din webshop.