Det finns ett antal olika betallösningar till webbshoppen

klarna logo

Klarna Checkout

Klarna Checkout är en ”one-stop-shop” -plattform. Genom att tillhandahålla harmoniserade presentationer av betalnings- och leveransalternativ, kuponguppsamling och merförsäljning, som låter handlare sälja globalt med en personlig köpupplevelse med endast en partner.

 
Betala direkt

Enkel och säker direktbetalning. En flexibel samt friktionsfri betalningsmetod för omedelbara betalningar och prenumerationstjänster. Betala direkt erbjuder betalningar med ett klick när det är möjligt, och begär dynamiskt mer information när det behövs för att hålla kunden säker.


Betala senare

Få först, betala senare för din kunds bekvämlighet med några enkla steg. Räntefria fakturabetalningar som är lokalt optimerade och globalt kompatibla.

 
Dela upp

Dela upp erbjuder kunden en möjlighet att sprida sina kostnader. Det innebär ökad köpkraft. Att anpassa betallösning efter kundens behov ger en möjlighet att sälja mer.

Som standard finns det även egen faktura, förskottsbetalning och postförskott. DistansData kan även erbjuda Paypal i webbshoppen, det finns fler betallösningar till Webbshoppen så hör av dig om vad du behöver för betallösning.