Webshop och hemsida utan månadsavgifter!

DistansData erbjuder webshop och hemsidor till en fast låg avgift.

DistansData har erfarenhet av e-handelslösningar och hemsidor sen 2004.

Designad webshop eller hemsida med information om företaget.

Responsive design.

Inga månadsavgifter

Upptäck våra

webshop och hemsidor

Starta en Webshop! DistansData har erfarenhet av e-handelslösningar och hemsidor sen 2004, och har levererat webshoppar och hemsidor i stort antal.

Responsive design webshop. Du kan även få en responsive design hemsida med information om företaget eller varför inte en presentationshemsida eller bokningshemsida för Hotellrum eller Bed and breakfast t.ex.

Vi erbjuder webshop och hemsidor till en fast låg engångskostnad. Om du inte har webbhotell och domänadress så kan du få hjälp med att skaffa det via vår samarbetspartner Levonline. Om du redan har webbhotell och domänadress som du vill använda så kan du få det installerat där om du vill.

Varför välja DistansData:

Expert på webshop och hemsidor sen år 2004.

Nyhet!

wowm wordpress hemsida

Just nu får du en WordPress hemsida för endast 2 500 kr plus moms! Det du får är den grafiska profilen anpassad åt dig. Du får även hjälp med att lägga in 1 huvudsida + 4 undersidor med bilder och texter, dom sidorna sökmotoroptimeras även åt dig. Sen kan du själv ändra på sidorna och lägga till nya om du vill via administrationsgränssnittet. Fri support ingår! Läs mer om WordPress hemsida >>

Webshop 0 kr/mån

Att starta en webshop behöver varken vara dyrt eller krångligt, vi erbjuder en e-handelslösning till en engångskostnad med livstids fri support på funktionerna, utan månadsavgifter så du betalar bara för arbetet vi gör.

DistansData ser till att din shop alltid fungerar så kan du ägna dig helt och hållet åt att sälja dina produkter.
Webbshoppen kan användas som både shop och hemsida/CMS där du kan skapa ”vanliga” sidor med information och slipper behovet att ha både en hemsida och en webshop. E-butik, webbutik, webshop, webbshop, ebutik, e butik är alla olika namn på en e-handelslösning.

Låt DistansData ta hand om programvaran för webbshoppen och hemsidan och det kreativa designarbetet för bästa resultatet med form och funktion.

Slipp det tidskrävande arbetet att själv göra ordning en Open Source lösning. Open Source betyder Öppen Källkod så du har tillgång till källkoden så ingenting är låst och programvaran kräver ingen licens. Få en anpassad webbshop till ett av Internets lägsta priser, färdiginstallerat och klart. Fri support ingår.

Responsive design webshop och hemsida

Responsiv design är ett sätt att utforma webbplatser så att den anpassar sig utefter besökarens enhet. Det gäller både webshop och hemsidor.

Den är lättanvänd och lättläst i alla enheter som mobil, dator, surfplatta.

Webbshoppen och hemsidan

DistansData erbjuder en responsive design webshop och professionell hemsida till en fast låg engångskostnad. Om du inte har webbhotell och domänadress så kan du få hjälp med det via samarbetspartnern Levonline. Om du redan har webbhotell och domänadress som du vill använda så kan du få din ebutik eller hemsida installerad där om du vill.

Webshop utan månadsavgifter – Att starta en webshop behöver varken vara dyrt eller krångligt med lite hjälp, vi erbjuder en e-handelslösning till en engångskostnad. DistansData ser till att din webbshop fungerar så kan du ägna dig helt och hållet åt att sälja dina produkter.

Hemsida och Webshop – Programmet kan användas som både hemsida/CMS och Webshop tack vare systemet med sidor där du kan skapa ”vanliga” sidor med information och slipper behovet att ha både en hemsida och en webbshop. Det räcker alltså med bara en programvara. Webbutik, webbshop, webshop, e-butik, ebutik, e butik är alla olika namn på en e-handelslösning.

Installerat och klart – Du behöver inte kunna installera någonting själv utan du får allt installerat och klart och lägger bara in produkterna själv och börjar sälja.

Läs våra

Nyheter

distansdata woo3

Ny desmoshop med mer traditionell design

WooCommerce Webshop Demo 3 skapad En ny demoshop skapad, en lite mer traditionell design som ni kan få anpassad för ...
Läs Mer
oria

Oria.se ny hemsida och webshop

Oria.se behövde uppdatera sin hemsida och webshop Oria.se behövde uppdatera sin hemsida och webshop och valet föll på DistansData och ...
Läs Mer
retroholics-se

Retroholics ny webshop

Retroholics WooCommerce Webshop Retroholics behövde en ny webshop och valet föll på DistansData och WooCommerce.retroholics.se säljer alla möjliga sorters hushållsapparater, ...
Läs Mer
gym50 wordpress

GYM50.se WordPress hemsida

GYM50.se behövde en WordPress hemsida.Styrketräning är även för dom som har fyllt 50. Det är aldrig för sent att plocka upp ...
Läs Mer
musikdatastugan woocommerce

Musikdatastugan WooCommerce webshop.

Musikdatastugan behövde en ny modern webshop och valet föll på en WooCommerce via DistansData.Musikdatastugan är stolta att kunna presentera all ...
Läs Mer
eft norr fastighetsservice

WordPress hemsida åt en kund

WordPress hemsida åt EFT norr Fastighetsservice EFT norr Fastighetsservice behövde en ny hemsida, den byggdes i WordPress den här gången ...
Läs Mer

SE VÅRA

SAMARBETSPARTNERS