website templates

Starta webshop 0 kr/mån

Att starta en webbshop eller en hemsida kan vara lätt om man vill så det behöver varken vara dyrt eller krångligt.
DistansData erbjuder en e-handelslösning till en låg engångskostnad och 0 kr/mån.

Starta webshop 0 kr/mån

Att starta en webshop eller en hemsida kan vara lätt om man vill, så det behöver varken vara dyrt eller krångligt. DistansData erbjuder en e-handelslösning till en låg engångskostnad. Se gärna exempel på shoppar DistansData har skapat.

Du kan lägga in ett obegränsat antal produkter i webbshoppen. DistansData ser till att shoppen fungerar så att du kan ägna dig helt och hållet åt att sälja dina produkter. Det ger dig samma trygghet som att hyra en webshop men du slipper månadskostnaderna. 

Om du vill kunna nå en kundkrets och sälja 24 timmar per dygn 365 dagar per år så har jag rätt e-handelslösning åt dig som är baserad på programvaran osCommerce och är Mobile first responsive design som anpassar sig beroende på vilken enhet som besökaren eller kunden använder för att se sidan. Programmet är anpassat för sökmotorerna. DistansDatas version av webbshoppen är modifierad och du kan alltid få fler funktioner än vad som ingår idag till en låg engångskostnad. Så saknar du något så hör av dig 

Webshop utan månadsavgift  

Själva programvaran är helt gratis och utan månadskostnader, men det är en installationskostnad på 890 exkl.moms vilket är en engångsavgift. Sen inga månadskostnader.


I installationskostnaden ingår all vår kunskap om e-handel så att du kan fokusera dig på att sälja dina produkter.

Se standardversionen av webbshoppen >> 

Pris för en designad webshop 

Du kan även beställa en designad shop så att du höjer dig över mängden och slipper ha en likadan design som många andra har och får istället en unik design skapad för just dig, priset för den designade versionen är 3 900 kr exkl.moms. För mer info om en designad shop hör av dig.  

Beställ webshop >> 


Många bra funktioner i webbshoppen 

Shoppen har många bra funktioner så som rabattkoder, nyhetsbrev, kundregister, spara varukrogen, lagerhantering, olika momssatser, olika språk, olika valutor, obegränsat antal kategorier och produkter, tillval till produkter, vi rekommenderar, erbjudanden, olika betalsätt, olika fraktsätt, informationssidor m.m  

Öppen källkod webshop 

Programvaran är så kallad öppen källkod så du betalar ingenting för licenser eller annat, e-butiken baserar sig på programvaran osCommerce som är uppdaterad och modifierad. Att det är öppen källkod gör att du aldrig behöver tänka på att det skulle kosta pengar varje månad i hyra för shoppen.

Mobirise
Kontakt

Telefontid vardagar
09.00 - 18.00
070 - 990 45 24

Frågor och begäran om mer information
info@distansdata.se 

Följ mig

Få snabbare nyheter följ mig på sociala medier:
›› Facebook
›› Twitter
›› Blogg

Frilans Finans
Levonline Webbhotell
Payer Checkout
Payson
Paypal

© Copyright 2019 DistansData.se - All Rights Reserved