Starta Webshop 0 kr/mån | DistansData Webshop

Starta Webshop med allt som krävs för e-handel 0 kr/mån

Starta Webshop

Att starta en webshop eller en hemsida kan vara lätt om man vill, så det behöver varken vara dyrt eller krångligt. DistansData erbjuder en e-handelslösning till en låg engångskostnad. Se gärna exempel på webbshoppar DistansData har skapat.

Du kan lägga in ett obegränsat antal produkter i webbshoppen. DistansData ser till att shoppen fungerar så att du kan ägna dig helt och hållet åt att sälja dina produkter. Det ger dig samma trygghet som att hyra en webshop men du slipper månadskostnaderna och alla andra avgifter och äger webbshoppen själv.

DistansData är det självklara valet för dig som vill starta webbutik med alla funktioner som krävs för att bygga en framgångsrik e-handel och nå en kundkrets och sälja 24 timmar per dygn 365 dagar per år som är baserad på Öppen Källkod programvaran osCommerce och är Mobile first responsive design som anpassar sig beroende på vilken enhet som besökaren eller kunden använder för att se sidan. Programmet är anpassat för sökmotorerna.

Nu kan du även få en webshop byggd i Woocommerce, till den kan du få Klarna Checkout, inom kort så kommer det en demoversion av den e-handlslösningen också, hör gärna av dig om du är intresserad av en Woocommerce.

Webshop utan månadsavgift  

Själva programvaran är helt gratis och utan månadskostnader, men det är en installationskostnad på 890 exkl.moms vilket är en engångsavgift. Sen inga månadskostnader.

I installationskostnaden ingår all vår kunskap om e-handel så att du kan fokusera dig på att sälja dina produkter.

Se standardversionen av webbshoppen >>

Pris för en designad webshop

Du kan även beställa en designad shop så att du höjer dig över mängden och slipper ha en likadan design som många andra har och får istället en unik design skapad för just dig, priset för den designade versionen är 3 900 kr exkl.moms vilket är en engångsavgift. Sen inga månadskostnader. För mer info om en designad shop hör av dig.

Det finns många funktioer som ingår i webbshoppen, här är en del av dom:

Standard och Designad Webshop  
Rabattkoder
Bildspel
Responsiv design
Nyhetsbrev
Handla som Gäst
Kundregister
Kundinloggning
Orderhistorik
Spara varukrogen
Lagerhantering
Olika momssatser
Olika språk
Olika valutor
Obegränsat antal kategorier
Obegränsat antal produkter
Tillval till produkter
Vi rekommenderar
Erbjudanden
Olika betalsätt
Olika fraktsätt
Kundrecensioner
Informationssidor
Meta titel och beskrivning
Sökmotorvänliga URL:er

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fler funktioner

Det finns ett stort anat extra funktioner att lägga till beroende på vad man behöver, hör av er om ni har speciella krav.

Öppen källkod webshop

Programvaran är så kallad öppen källkod så du betalar ingenting för licenser eller annat, e-butiken baserar sig på programvaran osCommerce som är uppdaterad och modifierad. Att det är öppen källkod gör att du aldrig behöver tänka på att det skulle kosta pengar varje månad i hyra för shoppen.

Beställ webshop >>