Starta hemsida | DistansData Webshop

Starta en Hemsida

DistansData erbjuder professionella hemsidor och webbdesign till ett lågt pris. Det du får är en unik Mobile first responsive design anpassad för dig med 1 huvudsida + 5 undersidor som jag lägger in åt dig, du kan sen ändra innehållet i sidorna själv och lägga till nya sidor enkelt när du vill.

Mobile first responsive design hemsida

DistansData webbyrå erbjuder professionella hemsidor och webbdesign till ett lågt pris på 2 500 kr exkl.moms (förr 3 500 kr exkl.moms) vilket är en engångsavgift. Sen inga månadsavgifter.

Hemsidan är så kallad Mobile first responsive design så att den anpassar sig utefter vad besökaren på hemsidan använder för enhet. Den är lättanvänd och lättläst i alla enheter som mobil, dator, surfplatta.

I Augusti 2018 så använde besökarna i Sverige Mobilen 49.19%, Dator 42.69% och Surfplatta 8.11%

Det du får är en unik design anpassad för dig med 1 huvudsida + 5 undersidor som vi lägger in åt dig, du kan sen ändra innehållet i sidorna själv och lägga till nya sidor enkelt när du vill.

Du ger oss texter och bilder och vi komponerar ihop det till en professionell layout i nära samarbete med dig.  

Vi är inte nöjd förrän du är det, inga dolda avgifter tillkommer om du själva inte kommer med stora ändringar som inte ingick i överenskommelsen.  

Arbetssätt

Vi lägger alltid upp en arbetskopia av hemsidan på min server så att du under hela arbetets gång kan se utvecklingen och kan därmed alltid komma med förslag på ändringar under tiden vi jobbar med din hemsida.

Uppdateringar

Du kan även anlita DistansData för uppdateringar av din befintliga hemsida och enklare arbeten till mycket konkurrenskraftiga priser så tveka inte att ta kontakt.

Beställ en hemsida >>