free portfolio web templates

Hemsidor

Jag erbjuder professionella hemsidor och webbdesign till ett lågt pris. Det du får är en unik Mobile first responsive design anpassad för dig med 1 huvudsida + 5 undersidor som jag lägger in åt dig, du kan sen ändra innehållet i sidorna själv och lägga till nya sidor enkelt när du vill.

Mobile first responsive design hemsida

Jag erbjuder professionella hemsidor och webbdesign till ett lågt pris på 3 500 kr exkl.moms.

Hemsidan är så kallad Mobile first responsive design så att den anpassar sig utefter vad besökaren på hemsidan använder för enhet. Den är lättanvänd och lättläst i alla enheter som mobil, dator, surfplatta.

I Augusti 2018 så använde besökarna i Sverige Mobilen 49.19%, Dator 42.69% och Surfplatta 8.11% 

Det du får är en unik design anpassad för dig med 1 huvudsida + 5 undersidor som jag lägger in åt dig, du kan sen ändra innehållet i sidorna själv och lägga till nya sidor enkelt när du vill.

Du ger mig texter och bilder och jag komponerar ihop det till en professionell layout i nära samarbete med dig.  

Jag är inte nöjd förrän du är det, inga dolda avgifter tillkommer om du själva inte kommer med stora ändringar som inte ingick i överenskommelsen.  

Arbetssätt

Jag lägger alltid upp en arbetskopia av hemsidan på min server så att du under hela arbetets gång kan se utvecklingen och kan därmed alltid komma med förslag på ändringar under tiden jag jobbar med din hemsida. 

Uppdateringar 

Du kan även anlita mig för uppdateringar av din befintliga hemsida och enklare arbeten till mycket konkurrenskraftiga priser så tveka inte att ta kontakt.

Mobirise
Kontakt

Telefontid vardagar
09.00 - 18.00
070 - 990 45 24

Frågor och begäran om mer information
info@distansdata.se 

Följ mig

Få snabbare nyheter följ mig på sociala medier:
›› Facebook
›› Twitter
›› Blogg

Frilans Finans
Levonline Webbhotell
Payer Checkout
Payson
Paypal

© Copyright 2018 DistansData.se - All Rights Reserved