free html5 templates

Starta e-butik 0 kr/mån

Att starta en e-butik eller en hemsida kan vara lätt om man vill så det behöver varken vara dyrt eller krångligt.
Jag erbjuder en e-handelslösning till en låg engångskostnad och 0 kr/mån.

Starta e-butik 0 kr/mån

Att starta en e-butik eller en hemsida kan vara lätt om man vill så det behöver varken vara dyrt eller krångligt. Jag erbjuder en e-handelslösning till en låg engångskostnad. Se gärna exempel på e-butiker jag har skapat.

Du kan lägga in ett obegränsat antal produkter i e-butiken. Jag ser till att butiken fungerar så att du kan ägna dig helt och hållet åt att sälja dina produkter. Det ger dig samma trygghet som att hyra en e-butik men du slipper månadskostnaderna. 

Om du vill kunna nå en kundkrets och sälja 24 timmar per dygn 365 dagar per år så har jag rätt e-handelslösning åt dig som är baserad på programvaran osCommerce. Min version av e-butiken är modifierad och du kan alltid få fler funktioner än vad som ingår idag till en låg engångskostnad. Så saknar du något så hör av dig 

E-butik utan månadsavgfit  

Själva programvaran är helt gratis och utan månadskostnader, men det är en installationskostnad på 890 exkl.moms vilket är en engångsavgift. Sen inga månadskostnader.

Standardversionen av e-butiken finns i 4 olika färger som ni kan välja mellan.

I installationskostnaden ingår all min kunskap om e-handel så att du kan fokusera dig på att sälja dina produkter.

Se standardmallen som finns i 4 olika färger här>>

Pris för en designad e-butik 

Du kan även beställa en designad e-butik av mig så att du höjer dig över mängden och slipper ha en likadan design som många andra har och får istället en unik design, priset för den designade versionen är 3 900 kr exkl.moms. För mer info om en designad butik hör av dig.  

Beställ e-butik >> 

Färganpassning

Du kan även få standardversionen färganpassad för 350 kr plus moms extra.

Många bra funktioner i e-butiken 

E-butiken har många bra funktioner så som rabattkoder, snabbuppdatering av orderstatus, nyhetsbrev, kundregister, lagerhantering, olika momssatser, olika språk, olika valutor, obegränsat antal kategorier och produkter, tillval till produkter, vi rekommenderar också, erbjudanden, olika betalsätt, olika fraktsätt, informationssidor m.m  

Telefonorder 

Nu finns det en modul för telefonorders till e-butiken. Du kan ta emot beställningar via telefon eller mail t.ex telefonorder i e-butik.

Du kan lägga in beställningar manuellt åt befintliga kunder eller lägga in nya kunder och deras beställningar, kanske har du någon produkt som du kan sälja genom att ringa upp potentiella kunder och lägga in dom kunderna och beställningarna i e-butiken.

Varför inte sätta upp flyers i kvartersbutikernas anslagstavlor med någon produkt och ditt telefonnummer och även då kunna lägga in dom beställningarna i e-butiken.

Du kan alltid begränsa telefonordertiderna till en eller ett par timmar per dag för att slippa samtal dygnet runt.

Pris för telefonordermodulen till e-butiken är 350 kr plus moms.

Öppen källkod e-butik 

Programvaran är så kallad öppen källkod så du betalar ingenting för licenser eller annat, e-butiken baserar sig på programvaran osCommerce som är uppdaterad och modifierad. Att det är öppen källkod gör att du aldrig behöver tänka på att det skulle kosta pengar varje månad i hyra för e-butiken.

Mobirise
Kontakt

Telefontid vardagar
09.00 - 18.00
070 - 990 45 24

Frågor och begäran om mer information
info@distansdata.se 

Följ mig

Få snabbare nyheter följ mig på sociala medier:
›› Facebook
›› Twitter
›› Blogg

Frilans Finans
Levonline Webbhotell
Payer Checkout
Payson
Paypal
Prisjakt

© Copyright 2018 DistansData.se - All Rights Reserved